Jack Dempsey Blue Electric جک دمپسی بلو الکتریک ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
🐟 سلام به دوستان. پس از مدتی کش و قوص و دادن تلفات زیاد تازه رسیدم به یک ثباتی که تلفات بدلیل بیماری نمیدم.
ولی از اونجایی که خوده من و احتمالا تمامی افرادی که در این سایت فعالیت دارن وسواس فکری در نگهداری ماهی دارن باز در یک آکواریوم ۳۰ موجود زنده کوچک قراردادم و فعلا با اینکه از نظر زیست بوم و خل و خو اصلا باهم همخوانی ندارن ۳ ماهی میشه که با هم در صلح زندگی میکنن. البته نه صلح کامل ولی فعلا مرگی بخاطر تعرض به حریم یکدیگر رخ نداده و حتی دم یا باله ای ریش ریش یا صدمه ندیده.
بیشتر هدفم ثبت تجربیات شخصی خودم از نگهداری ماهی جک دمپسی بلو الکتریک هست. تا شاید در آینده بتوانم به دوستان کمکی کرده باشم. چون در سایتهای مرجع فقط اطلاعات کلی از قبیل پارامترهای آب و محل زندگی و … وجود دارد.
تعداد ۵ عدد ماهی فرانتوزا بروندی هم در کنار جک دمپسی ها نگهداری میکنم که اگر بخوایم به منابع رجوع کنیم اصلا PH آب این دو گونه با هم تفاوت داشته و جک دمپسی تقریبا خنثی ولی فرانتوزا نیمه قلیایی رو دوست داده . ولی انگاری اگر از کودکی عادتشون بدیم میتونن در محیط خنثی هم رشد کنند.
در ابتدای اضافه شدن به تانک جک دمپسی ها (۳ ماهگی) تهاجمی تر رفتار میکردند و فرانتوزاها را سیخونک میزدند، با اینکه از نظر اندازه یکسان و تقریبا بین ۱ الی ۱.۵ بند بودند ولی فرانتوزا ها خیلی پر رو بعد از کتک خوردن به محل قبلی بر میگشتند و موضع خود را حفظ میکردند و آنقدر این کار را تکرار کردند که جک دمپسی ها از رو رفتند.
اتفاق دیگری که برام جالب بود این بود که نرخ رشد فرانتوزا ها بیشتر از جک دمپسی ها بود و پس از یک ماه نزدیک به ۳۰ درصد از جک دمپسی ها بزرگتر شدند که از نظر من اتفاق خوبی بود چون فرانتوزا ها در مقابل جک دمپسی ها تهاجمی نیستند یعنی با وجود بزرگتر بودن از جک دمپسی ها حداقل آنها را کتک نمیزدند و فقط موقع غذا خوردن دیگه ترسی از جک دمپسی ها نشان ندادند.
از عجایب اتفاقات داخل آکواریوم من این هست که ۲ عدد میگو آمانو، ۶ عدد کوریدوراس نژادهای مختلف(آدولفی، استربای،پاندا)، ۳ عدد لمپ آی، و یک عدد تترا امپراطور ارغوانی در آکورایوم هست که بیشتر سعی در دور ماندن از اجتماع سیچیلایدها را دارند.
ببخشید زیاد حرف زدم. حالا چند تا عکس از دوستان میگذارم تا رشد آنها بهتر قابل درک باشه.
جریان آب زیاد نیست؟
↓این آکواریوم چند لیتر هستش
↓من قبلا یه جک دمپسی داشتم کنار چند تا اسکار و یه پرت نگهداری می کردم خیلی خوب از حق خودش دفاع می کرد
یه مشکل بزرگی که داشت این بود که دست پرت رو توی کندن شن از پشت بسته بود
برای خودش فضای خصوصی و قلمرو درست می کرد
یه گوشه رو می کند می رسید به شیشه جلو رو هم تپه می کرد تقریبا شبیه سنگر
من اول پرت رو انداخته بودم خیلی قولدوری می کرد بعدا جک دمپسی رو وارد کردم
پرته اینجوری بود که اینو دیگه از کجا اوردی
خلاصه که به نظرم فرانتوزا گناه داره اول که دیدم تعجب کردم گفتم اینا شاید زندانی هستن نگو واقعا فرانتوزا هستن
فرانتوزا مظلوم تر از این حرفاس
اینا هم ماهی گله نیستن
برای سایز کردن هم سایز آکواریوم به نظر خیلی کوچیکه
تهش احتمالا یکی دو تا جک دمپسی بمونه
جریان آب خیلی زیاده ها … ماهیا دارن اذیت میشن
↓چقدر زیبا و خوشرنگن :)
↓